12.2.2018

Pienet lapset ja rakentaminen, ah mikä yhtälö!





















Päätimme jo aivan heti alussa, että päävastuu raksasta on Ilkalla ja minä hoidan lapsia, luonnollisestikin näin. Enpä minä siellä mitään oikein olisi tähän mennessä osannutkaan tehdä. Korkeintaan siivota ja järjestellä.( Ja nyt muuten kuulosti tämä alku niin epätasa-arvoiselta, että omaankin korvaan särähti 😅).


Nyt kuitenkin alkaisi jo minunkin osaamisalueeni, eli hirsien sävytys. On vain hieman haastavaa saada tämä homma toimimaan lasten kanssa. Välillä sormet syyhyävät liikaa raksahommiin ja sinne on päästävä. M viihtyy tietenkin paremmin, sillä hänelle on tehty oma rakennusnurkkaus. Siellä valmistuu linnunpönttöä, kiekkoja ja palikoita. Voi maalailla, naulata ja välillä vähän sahatakin. Hain Ikeasta huonekalumaalia, jotta homma sujuisi hänelläkin.

V onkin ihan asia erikseen. Isänsä nimeämän mukaan tämä power nappien maailmanmestari jää raksan pihaan nukkumaan ja heräilee sieltä noin puolen tunnin sisään. Otan hänet sisälle vaunuissa killittelemään hetkeksi, mutta hän päälliköi sen verran tomerana, että on melkeinpä pakko suunnata kotia kohti. Eipä ne raksat vauvoille olekaan.

Tänään sain kuitenkin tästä mukana olleesta kaksikosta huolimatta suojattua ikkunat ja pestyä hirret ruokailutilan ja keittiön seinältä. Huomenna siis maalikaupoille ja Mummeli hälytetään hoitohommiin. Onneksi on muuten lapsilla ihania läheisiä, jotka hoitaa mielellään!

Raksamies itte.



 <3: Kristiina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti