23.2.2017

Ensimmäinen postaus!

Huh! Jo pitkän aikaa olen ajatellut, että haluaisin kirjoittaa blogia. Olen kuitenkin puntaroinut, etää onko minulla oikeasti tähän aikaa ja onko kirjoittajan taitoni riittävät tähän?
Nyt viimein sain rohkeutta tähän ja toivottavasti lähtee luistamaan!

Kerron ensin vähän meistä.
Meidän perheeseen kuuluu mieheni, jonka kanssa yhteistä taivalta on takana seitsemän vuotta (Huh mihin aika menne!!). Häitä me tanssimme kesällä 2015. Meillä on ihana pieni 4-vuotias poika, joka odottaa jo kovasti isoveljeksi tulemista. Toukokuussa mietä onkin sitten jo neljä!!
Meidän perheeseen kuuluu myös kilttiäkin kiltimpi sekarotuinen vanharouva Yoko. Yoko on koira, joka ymmärtää ajatuksestakin mitä tulee tehdä ja joka ei koskaan tee mitään, minkä tietää olevan väärin. 

Asumme noin 30 km:n Tampereen keskustasta, eli jonkun mielestä ihan landella!
Olen itsekin sanonut vielä kymmenen vuotta sitten, etten koskaan muuttaisi tänne. Täällä sitä nyt kuitenkin ollaan, viihdytään erinomaisesti ja tänne meidän unelmien kotikin jonain päivänä valmistuu. Sen aikaa, kun rakennusprojekti on aluillaan, niin asumme meidän ensimmäisessä yhteisessä kodissa. Ostimme tämän rivitalon päätyasunnon kun nämä olivat vielä rakennusvaiheessa, joten saimme vaikuttaa pohjaratkaisuun ja pintamateriaaleihin. Siksi pitikin pitkään pohtia, että onko valmis vielä tästä kodista lähtemään ja ottaa niinkin ison askeleen kuin rakentaminen. Ja onhan tämä M:n syntymäkoti ja tänne liittyy niin paljon ihania muistoja!


Työskentelen S-pankissa oikeana työnäni, mutta sen ohella toteutan unelmaani kukka-alalla. Perustin toiminimen vuonna 2014, kun esikoisemme oli vuoden. 
Kukitan pääosin häitä, mutta teen myös tilauksesta muutakin sidontaa, kuten hautajaisia, juhlia ja muita tilaustöitä. 

Harrastukset ovat vuosi vuodelta vähentyneet ja moni rakas laji jäänyt pakon sanelemana pois kalenterista. Tällähetkellä pidän kuntoa yllä käymällä salilla ja lenkillä, mutta ehkä jonain päivänä myös golf, lumilautailu ja avantouinti saavat tilaa kalenteristani. 

Ihanaa Torstaita ja palataan!

<3: Kristiina





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti