21.3.2017

Yhtä juhlaa

Hän on niin onnellinen isojen poikien
pyörästään
Ensimmäistä kertaa saatiin päälle
tuo aivan ihana Zaran huivi ja t-paita!
Neuletakki on mangosta ja housut
Kappahl.
Viikonloppuna vietettiin meidän esikoisen 4-v syntymäpäiviä. Olen aina tykännyt pitää juhlia kotona ja kutsua läheisiä milloin mistäkin syystä kahvittelemaan ja juhlimaan. Olemme ottaneet perinteeksi jopa nimipäiväjuhlien järjestämisen lapselle, vaikka tämä perinne tuntuu olevan yleisesti aika harvinaista. Joskus nekin pienet juhlat ovat lähteneet vähän lapasesta ja kutsuttuja vieraita niin paljon, että on ollut pakko pitää kaksipäiväisenä.
aika nopesti juhlavaatteiden tilalle vaihtui tämä huikean hieno
pelipaita ✌😻



Suntymäpäivät meillä on joka vuosi ollut M:lle vähintään kaksipäiväiset, jotta saadaan järkevästi kaikki mahtumaan meille ja siinä saa vaihdettua helposti kuulumisetkin kaikkien kanssa kun vieraiden saapuminen on porrastettu.
Tänä vuonna kuitenkin ulkoistimme kaverisynttärit Leon Leikkimaahan. Se helpotti todella paljon! Ei tarvinnut miettiä tarjottavia ja ohjelmaa viidelletoista lapselle ja loppusiivouksen hoiti joku muu kuin itse. Sai vain pitää hauskaa ja sen jälkeen ajaa siistiin kotiin <3.
Olihan tämä kieltämättä aika hurja!
Ohjelmaan kuului ensin merirosvoteemaisessa huoneessa syömistä ja herkuttelua. Muutamasta vaihtoehdosta M valitsi tarjottavaksi kananugetit, jäätelöä ja viidakkojuomaa. 15 lasta ja heidän vanhemmat eivät luultavasti olisi meille kotiin mahtunt ja sen herkkunäärän jälkeen lapset pääsi purkamaan energiaa leikkipaikalle.
Moneen kertaan tuli se oma lapsi sinne leikkimaahan hukattua ja I:n kanssa tähyilimme kiipeilytelineet ja muut laitteet moneen kertaan läpi ja aina se lapsi sieltä löyi... Ennen kun taas hävisi :D.
Illalla vireystila pikkumiehellä oli kyllä päivän menon mukainen. Aivan poikki ja juuri ja juuri jaksoi iltapuuron syödä nukahtamatta.

Sunnuntaina tulivat sukulaiset ja ystävät vielä juhlimaan ja juhlintaa kestikin ilta seitsemään saakka!
Ihana syntymäpäiväviikonloppu ja pikkuherra niin onnellinen!

aurinkoisen keväistä viikkoa
<3: Kristiina

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti