31.1.2018

Saunatila sai seinät

kodinhoitohuoneen ja saunan väliseinä.
vasemmalla oviaukko kodinhoitohuoneesta
suihkuun.
















Ensimmäiset seinät ovat nyt pystyssä ja ai että miten ilme talossa muuttuu heti, kun on tilajakajina seiniä. Ennen yhtäkään väliseinää talo näytti ehkä vähän pieneltä. Sitä mietti, että miten ihmeessä mahtuu saunomaan tuossa pienessä tilassa ja siihen vielä suihkut?! Mutta nyt pystyy hahmottamaan jo vähän paremmin. Seinät tasoitetaan vielä, jonka jälkeen voidaan aloittaa lopullisten pintojen asennus.

korkea seinä on kodinhoitohuoneen ja saunan seinä.
matalat "palkit" ovat saunan seinää ja niiden
vasemmalla puolella on suihkut.
Sauna. nostimme oven molemmille puolille
muurausta noin 1,3m korkeudelle ja ovi ja
muurauksen yläpuoli on lasia
Kosteisiin tiloihin, saunaan, suihkuun ja kodinhoitohuoneeseen olemme suunnitelleet lattiamateriaaliksi laattaa. Lattialämmityksen ansiosta laatta on mukavan lämmin jalalle ja helppohoitoinen. Haaveilin isosta 60x60 laatasta näihin kaikkiin kolmeen tilaan. Lattiakaatojen vuoksi saunaan valitaan pienempää laattaa ja muualle tätä isompaa.
Suihkutilassa meillä on lattiakaivoina Unidrain linjalattiakaivo. Se on huomaamattoman kaunis ja juuri sopiva kylpyhuoneeseemme.

Tämä linjalattiakaivo mahdollistaa ison laatan suihkutilaamme. Laitan siitä parempaa kuvaa ja postausta, kun sen ulkonäkö on lopullisessa muodossaan.
Tässä kuitenkin kuva havainnollistamaan lattiakaivoa. Kuva
on Unirainin sivuilta. Klik.


<3: Kristiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti