27.6.2017

Hankinnat top 3





Varsinkin esikoista kun odotin, niin hankin kaikkea mahdollista mistä oli pienikin maininta vauvalehden sponsoroidussa artikkelissa. Eli paljon tuli hankittua täysin tarpeetonta ja kallista materiaa. Esimerkikiksi aivan liian "hieno" vaipparoskis oli yksi näistä.
Nyt emme hankkineet oikeastaan mitään ylimääräistä ja turhaa (johtunee varmaankin siitä, kun kaikki ne oli hankittu jo aiemman kohdalla 😅). Ja oli meillä toki sekin, että emme ehtineet hurahtaa kaikkeen hömpöttelyyn hankintojen kanssa. sairaalakassi/hoitolaukkukin oli vasta postissa tulossa, kun vauva oli jo syntynyt.

Tässä kuitenkin nämä meidän arjessa aivan ehdottomiksi valikoituneet:

3. Doomoo imetystyyny.
Ystäväni miehen sanoja lainaten, imetystyynyjen mersu.
Tässä imetystyynyssä on sisällä niin pieniä pallomaisia rakeita, että se muotoutuu ergonomisesti vauvan siinä maatessa. Se on hyvä sekä imettäessä, että ihan vain vauvaa sylkytellessä, sillä se tukee eikä paikat puudu! Päällinen on helppo irroittaa ja pistää pesuun. tässä linkki, niin voit tutusua lisää: klik.

2. BabyBjörn sitteri.
Tämän sitterin ykkösominaisuus on se, että sen saa pariin eri asentoon ja myös kasaan. Pikkuvauvana melkein makuuasento ja isompana sitten vähän pystymmässä. Vauvan asento sitterissä on hyvä ja sitteri on kehitetty yhteistyössä lastenlääkäreiden kanssa. Kangas on pepun kohdalta aika paljonkin"kupilla", jolloin vauvan on mukava köllötellä siinä. Kangas on mukavan pehmeää ja helppo pitää puhtaana! silloin kun sitteriä ei tarvitse, saa sen ihan litteäksi eikä se vie tilaa säilytyksessä. Tässä linkki sitteriin: klik.

1. Vauvanpesä
Aivan ykkönen! Aivan alusta saakka meillä päivittäisessä käytössä ollut ja öisin toimii vauvan turvallisena paikkana nukkua. Vauvalla on turvallinen olla, kun ympärillä on pehmeät vauvanpesän reunat. Meillä on vielä vauvan nukkumapaikkana vaarin tekemä kehto, mutta olen laittanut pesän kehdon sisälle ja kun me ensi viikolla vaihdamme pinnasänkyyn, niin pesä tekee isosta ja kummallisesta pinnasängystä kotoisan turvallisen, aivan nimensä mukaisesti.
Olen välillä yöllä sortunut siihen, että otan vauvan viereeni nukkumaan. Esikoisen aikana en missään nimessä olisi uskaltanut. Vauvan nukkuessa pesässä, jossa on reunat, niin ei meidän tarvitse pelätä, että kierähtäisimme vauvan päälle yöllä. Pesän voi pestä pesukoneessa, mutta itse olen pessyt sen käsin.
Tämän kaiken käytännöllisyytensä lisäksi pesä on aivan äärimmäisen kaunis! Samaa sarjaa meillä on pesä ja siihen sopivan kokoinen peitto. Tähän minulla ei valitettavasti ole linkkiä, sillä siskoni teki nämä meille <3. Häneltä voi kuitenkin tilata tälläisen ja väriinkin voi vaikuttaa. Hinta vauvanpesälle on 65€ ja jos sanot tilatessasi blogoni, niin saat peiton kaupan päälle <3! Tilaukset s-postilla johanna.parri@gmail.com, tai p. 0509184922.


Ihanaa viikkoa!
<3 Kristiina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti