19.6.2017

Tässä se nyt on, meidän tuleva koti!




Jännittävää! Nyt on laitettu vähän eteenpäin meidän taloprojektia. Se kun oli tässä jäähyllä jonkun aikaa vauvan syntymän jälkeen. Me emme oikeastaan itse antaneet ajatustakaan koko talolle, mutta meidän vastaava mestari oli laittanut talon kuvat eteenpäin ja hoitanut asioitamme sillävälin, kun me selviydyimme alusta vauvan kanssa.

Päädyimme ottamaan talon Ollikaisen hirsirakenteelta ja tässä vaiheessa ainakin erittäin tyytyväisiä olemme! Talo on juuri sellainen kuin halusimme, tai jopa vähän enemmän.
Toiveenamme oli saada moderni talo, jossa on tilaa mutta joka on käytännöllinen. Minun ehdottomat vaatimukset olivat kodinhoitohuone ja korkea olohuone ja ne saan :D.
Käyn tässä postauksessa läpi vain pintaraapasulla meidän pohjapiirrustukset. Paneudun niihin sitten toisella kerralla tarkemmin, kun itsellekin selkeämpää mitä mihinkin tulee,


Alakerrassa on työhuone, keittiö, sauna ja kylppäri, tekninentila, wc, olohuone ja eteinen. Pihalla on yhden auton autokatos. Olisimme halunneet kahden auton katoksen, mutta se ei mennyt rakennusvalvojalle läpi. Päädyssä on minun tuleva kukkakauppani!!! En voi uskoa todeksi, että saan oman kukkakaupan 💗!






























Yläkerrassa on molempien lasten makuuhuoneet, miedän makuuhuone ja wc. Yläkerrasta pääsee myös parvekkeelle. Parveketta me pitkään pohdimme, että onko tarpeellinen. Nyt kuitenkin tuntuu, että siitä saattaa tulla yksi lempipaikoista koko talossa.



























Tästä näköjään katto puuttuu, mutta kyllä se suunnitelmissa on tehdä:D


















Ihanaa Juhannusviikkoa
<3 Kristiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti