26.10.2017

Suunnittelun ihanuus







Ai että mitä aikaa!
Nautin niin paljon tästä, kun saa suunnitella kaiken alusta loppuun itse. Kaiken saa tehdä juuri niinkuin meidän silmää miellyttää ja toteuttaa unelmat.
Ideointi, suunnittelu ja huone huoneelta päättäminen on inspiroivaa, mutta vaihtoehtojen paljous välillä hirvittää. Varsinkin kun tavoitteena on kuitenkin se toimiva, kaunis, käytännöllinen ja pitkäikäinen kokonaisuus, joka on meidän perheen tarpeisiin juuri täydellinen. Osataanko me tehdä valinnat juuri niin, että ne ovat mielestämme hyvät vielä vuosienkin päästä?
Hän sanoo viimeisen sanan
Tätä olemme pohtineet  enemmässä määrin nyt, kun asunnon ulkokuori alkaa nousemaan ja sisätyöt alkavat yllättävänkin nopeasti.

Mielellämme näissä isoissa asioissa, kuten keittiössä ja sisustuksessa luotamme ammattilaisen apuun.
Olemme muutaman viime viikon aikana kiertäneet keittiösuunnitelijoita ja kolmesta vaihtoehdosta on vielä valitsematta the one. Hakakeittiöt, Keittiömaailma vai Kalustetukku?

Sisustussuunnittelija meillä on Tampereen Vepsäläiseltä Emilia Ruusumaa. En malta odottaa, että saan hänen suunnitelmansa nähtäväksi ja pääsemme toteuttamaan sisustusta.
Meillä on Ilkan kanssa molemmilla  selkeä visio mistä kodin sisustuksessa pidämme, mikä on mielestämme kodikasta, kaunista ja toimivaa ja mikä ei. Joistain päätöksistä, kuten järjestyksestä saamme välillä kiivaan keskustelun aikaan, mutta meidän vahvuus asioiden selvittelyssä on ehdottomasti kompromissit! On huikeaa,kuinka saatamme olla täysin eri mieltä jostakin asiasta ja pienellä keskustelulla ollaan samaa mieltä😇.
Väriskaala on niinkin laaja, kuin kaikki valkoisen ja mustan välillä.

Emilian suunnitelmaa odotellessa!

<3: Kristiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti